Richting jouw streefgewicht

5 stappen richting jouw streefgewicht!

Variatie

Variatie is de sleutel tot gezonde voeding.

Etiket lezen maakt slank!

Etiket lezen maakt slank!

Etiketten lezen maakt je bewust van wat je eet en hoeveel energie, vet en suiker iets levert.

NextPrev

Gezond afvallen

Een gezonde leefstijl levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven. Gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zijn daarbij essentieel.

Om -op een verantwoorde manier- je ideale gewicht te bereiken heb je hulp nodig van iemand die met je meedenkt en je motiveert, iemand die je coacht en adviseert op gebied van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning.

Hierbij vertrek ik vanuit een multidimensionale visie. Dat betekent dat factoren als kennis over gezonde voeding, bewegen, inzicht in je eigen gedrag, motivatie en ontspanning aan bod komen.

Wat houdt de begeleiding in?

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek maak ik een analyse van jouw eetgewoonten en leefpatroon. We bespreken bijvoorbeeld, wat je eet en drinkt, het type werk dat je doet, jouw gezinssamenstelling, bewegingspatroon, eventuele ziekte en medicijngebruik. Ook het gewicht, de lengte, de buik- en bilomtrek en het vet- en spierpercentage worden bepaald tijdens deze consultatie. Na afloop van het intakegesprek zal ik uw voedings- en bewegingsdagboek analyseren en daarbij kijken naar uw energie-inname en de samenstelling van uw voeding (vetten, verzadigde vetten, eiwitten, koolhydraten, mineralen en vitaminen). Deze afspraak duurt 45 minuten.

Voedingsanalyse

Ongeveer 1 week na het intakegesprek plannen we een nieuwe afspraak. Op basis van uw voedingsanalyse en uw eerder besproken wensen en voorkeuren, zal ik tijdens dit consult een gedetailleerd voedingsadvies met u bespreken. Er wordt een persoonlijk dagschema meegegeven. Deze afspraak duurt 30 minuten.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de voortgang en de zaken waar extra aandacht nodig is. Eventueel kan het dagschema aangepast worden. Je krijgt informatie over o.a. gezonde voeding, beweegadviezen, variatiemogelijkheden, tips hoe om te gaan met lastige situaties zoals feestjes, uit eten gaan, vakanties, etc. Verder geef ik je nog tips hoe u gemotiveerd kunt blijven. Je wordt tijdens elk consult gewogen. De weegschaal geeft informatie over je gewicht, BMI, het vetpercentage en je spiermassa. Deze afspraak duurt 20 minuten

Weegmoment

Heeft u het streefgewicht bereikt, dan bespreken we hoe u dit gewicht kunt vasthouden, zodat u blijvend in balans zult zijn. Samen met de klant worden er haalbare doelen opgesteld zodanig dat het voedingsadvies levenslang kan worden volgehouden. Deze afspraak duurt 15 minuten.

Tarieven

  • Eerste consultatie: € 40,00
  • Tweede consultatie : € 40,00
  • Vervolgconsult: € 22,00

!! Voor tussenkomst mutualiteiten, zie menutab terugbetalingen !!

www.000webhost.com